Bronbemaling

Bronbemaling wordt gebruikt voor het tijdelijk drooghouden van bouwputten en leidingsleuven. Tevens is bronbemaling vaak/meestal noodzakelijk voor grondverbetering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor ieder project een passende bemaling aan te leggen.

Tijdens het bouwen in de grond is het van groot belang om storingen te voorkomen. De bronbemaling wordt uitgevoerd met elektrische pompen die eventueel van noodstroom en elektronisch alarm kunnen worden voorzien. De pompen worden door onszelf onderhouden, getest en zonodig gerepareerd. De pompen zijn voorzien van een geluidsarme, veilige en milieudichte omkasting.

Voor het transport maken we gebruik van een vrachtwagen met oplegger speciaal ingericht voor bronbemaling. Hiermee kunnen we, in rekken, 240 meter bronbemaling materiaal meenemen inclusief drie pompen. De oplegger is voorzien van een inwendige watertank met een inhoud van 9000 liter.

volvo klinge_006 dierentuin 2009_014

Voor de uitvoering van het aanleggen en opruimen van bronbemaling is in eigen beheer een machine ontwikkeld waarmee het zware werk tot het verleden behoort.

bron0150bron0270bron0275bron0200dsc01641