AT bronwatersysteem

Met een AT bronwatersysteem bent u zeker van een juiste kwaliteit water. Dit bronwatersysteem zorgt ervoor dat uw bronwater altijd ijzer-, mangaan-, en kalkvrij is. Het unieke van het AT bronwatersysteem is dat de stoffen met een enkel systeem worden verwijderd.

Laagste kostprijs per m³ water + 10 jaar garantie

De AT bronwaterinstallatie werkt op slechts één enkele bronpomp en vergt weinig onderhoud. Het systeem is voorzien van een geïntegreerde microprocessor. De besturingsmodule stuurt de complete installatie aan en kent verschillende programma-instellingen. Unieke spoeltechnieken zorgen ervoor dat er 50% minder zout wordt verbruikt ten opzichte van vergelijkbare systemen.

Verder is de AT bronwaterinstallatie een gesloten systeem waarbij er slechts van één pomp gebruik wordt gemaakt (elektriciteitskosten < € 0,03/m³). Vanwege het gesloten systeem is er slechts 2% afvalwater.

Dit in combinatie met de 10 jarige garantietermijn en het unieke gepatenteerde regeneratieproces, bent u verzekerd van de laagste kostprijs per m³ water.

Capaciteit eenvoudig uit te breiden.

De AT bronwaterinstallatie is achteraf tot vier harstanken (quadplex) uit te breiden. Door de compacte afmetingen heeft het systeem een beperkte ruimte nodig voor plaatsing.

Bel voor meer informatie 0522 - 451775 of mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

AT bronwaterinstallatie is een product van Amy Techniek bronwaterbehandeling.

Bronwatersysteem Amy_Techniek_serie_kleinBronwatersysteem vier_ionenwisselaarsdisplaylogo3